Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λευκωσία στις 14 Ιουλίου 1959. Είμαι εκ γενετής τυφλός και γι' αυτό φοίτησα στη Σχολή Τυφλών Λευκωσίας μέχρι την τρίτη τάξη του Γυμνασίου. Ακολούθως συνέχισα τη μαθητική μου σταδιοδρομία στο Λύκειο Ακροπόλεως, από όπου αποφοίτησα τον Ιούνιο του 1976.
Σπούδασα στη Νομίκη Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρα το πτυχίο μου στα Νομικά το 1981. Επέστρεψα στην Κύπρο και ολοκλήρωσα την πρακτική μου ως ασκούμενος δικηγόρος στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.
Εργάστηκα για περίπου τρία χρόνια στο δικηγορικό γραφείο των κκ. Λουκή Παπαφιλίππου & Σία και το 1985 απόφασισα να ανοίξω δικό μου δικηγορικό γραφείο, το οποίο διατηρούσα μέχρι τον Ιούλιο του 1990. Τότε διορίστηκα στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, όπου υπηρετούσα μέχρι το 2012. οπότε αφυπηρέτησα από τη θέση του Ανώτερου Δικηγόρου της Δημοκρατίας. Έκτοτε διατηρώ δικό μου δικηγορικό γραφείο.
Το 2011 κατήλθα στις βουλευτικές εκλογές ως αριστίνδην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού και είμαι βουλευτής από το 2013.
Σε διάφορες χρονικές περιόδους αρθρογραφούσα στην εφημερίδα "ΑΛΗΘΕΙΑ" για θέματα πολιτικής φιλοσοφίας και κατά καιρούς έχω δώσει διαλέξεις σε θέματα φιλοσοφίας του δικαίου. Έχω συμμετάσχει ενεργά σε αρκετές μη κυβερνητικές οργανώσεις με έμφαση στο χώρο του αναπηρικού κινήματος. Στον προσωπικό μου χρόνο απολαμβάνω να μαγειρεύω. Έχω αποκτήσει δύο κόρες, την Δάφνη και την Λήδα.